Verwachte bioscoopfilms

Verwachte bioscoopfilms

Verwachte films die binnenkort op het witte doek verschijnen:

 

Once Upon a Time in Anatolia (Politiedetective/ Komedie)

 

De film gaat over een groep mannen die naar de heuvels van Anatolia trekken, om daar een waarschijnlijk begraven lichaam op te sporen. Ze hebben geen idee waar het lijk zal liggen. Zo trekken ze met een groepje mannen het hele achterland van Turkije door. Een verhaal over een moordonderzoek dat op humoristisch wijze wordt nagespeeld. Vrijdag 13 januari komt deze grappig, maar spannende detective uit in de bioscoop.

De film won de veelbelovende Camera d’Or in Cannes op het filmfestival van 2011

 

The Girl with the Dragon Tattoo (Thriller)

 

Een journalist gespeeld door Daniel Craig, gaat samen werken met een mysterieuze vrouw. De vrouw blijkt al snel een gesloten en gecompliceerde hacker te zijn. Daniel Craig gaat opzoek naar zijn nichtje, die veertig jaar geleden plotseling verdween. Hij krijgt de hulp van de zwart geklede hacker Lisbeth Salander, en samen maken ze vanalles mee. De film is gebaseerd op de Zweedse film Millenium. Vanaf 19 januari in de bioscoop.

 

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Calles Quest (Documentaire)

 

Deze film gaat over een hiphop groep die erg bekend en invloedrijk waren tot en met 1988. Het was een enorme schok in de muziekwereld dat de uiteengevallen groep ermee stopt.  Jaren later komen ze weer bij elkaar door een groot fan die ze weer samenbrengt. Je kunt zien dat er nog steeds grote spanningen tussen bepaalde groepsleden zijn door de verschillende persoonlijkheden. Wilt u weten hoe dit afloopt? 19 Januari is de film te zien op het witte doek.

 

Perfect Sense (Drama/ Roman)

 

Susan en Michael hebben allebei geen geluk in de liefde totdat ze elkaar ontmoeten. Ze worden heel erg verliefd op elkaar en kunnen niet meer zonder elkaar. Er breekt een epidemie uit die emoties uitschakelt, waardoor de hele wereld steeds minder voor elkaar gaat voelen. Susan en Michael’s liefde wordt als maar sterker… Vanaf 19 januari in de bioscoop.

 

The Inbetweeners Movie (Komedie)

 

4 Britse jongeren gaan na hun examen op vakantie naar Kreta. Het gaat al gauw mis, en beleven samen één groot avontuur. Ze gaan opzoek naar zon, zee, strand, drank, vrouwen en seks. Het is een zoektocht die niet helemaal goed afloopt.. Eerder is deze komedie al als serie op de TV geweest. 19 Januari komt deze film in de bioscoop.

 

 

Süskind (Oorlog/Drama)

 

Een film gebaseerd op de tweede wereld oorlog. De nazi’s bezetten Amsterdam in 1942, waardoor de Joodse Walter Süskind al snel zijn leven en alles wat hem lief is, riskeert voor de Duitsers. Hij toont veel moed en wordt gezien als een echte held, als hij veel goede daden verricht. Ook deze film is op 19 januari te zien in de Nederlandse bioscopen.