Unieke tips

Unieke tips

Een rondreis Nieuw-Zeeland in het vooruitzicht? Maar wilt u net wat anders dan de activiteiten die iedere reiziger doet? Nieuw-Zeeland is de ideale bestemming om met een camper te bezoeken. Bepaal uw eigen tempo en slaap op unieke campings midden in de natuur.

Tip 1. Marlborough Sounds

Van plan om Marlborough Sounds te bezoeken? Slaap dan een nachtje in ‘The Portage Resort’, zij hebben namelijk een fantastische keuken! Vanuit uw kamer heeft u prachtig uitzicht op de Marlborough Sound. Sla ook zeker de mosselexcursie niet over!

Tip 2: Doubtful Sound cruise

Een echte aanrader is de Doubtful Sound cruise met overnachting! Vaar tussen fjorden met dolfijnen en zeehonden naast de boot. Een onvergetelijke ervaring.

Tip 3: Kanotochten

Houdt u van sportiviteit tijdens uw rondreis Nieuw-Zeeland? In het Abel Tasman park kunt u geweldige kanotochten maken tussen dieren zoals zeehonden. Ook leent dit park zich voor meerdaagse wandelingen door het gebied.

Tip 4: Franz Josef gletsjer

In Franz Josef kunt u wandelingen maken op de gletsjer. Bijzonder is om de gletsjer vanuit een helikopter te bekijken. Eindig uw rondreis in Queenstown waar verschillende barretjes/kroegjes te vinden zijn.