Redactie Tip: Dagje uit op het Strand met Blokarten of Powerkiten

Redactie Tip: Dagje uit op het Strand met Blokarten of Powerkiten

Wat dacht u van een prachtige dag op het strand met flitsende strandsporten zoals blokarten of powerkiten? Maak de dag compleet met een borrel, lunch of barbecue op het terras van onze prachtige Beachclub op de Brouwersdam.

Het strand heeft op iedereen een bijzondere uitwerking. Mensen komen er tot rust, sporten er, zonnen er, maar bovenal genieten ze er. Natural High beach events is sinds 1998 expert in het begeleiden van groepen op en om het strand. De basis is de wind en het spel met de elementen, de wind als motor en gaan! Onze uitvalsbasis is het Noordzeestrand van de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Doordat dit strand erg ruim is en een harde ondergrond heeft ten opzichte van de meeste andere stranden in Nederland, is het uitermate geschikt voor blokarten en powerkiten.

Powerkiten (Vliegeren) 1,5 uur
Als break tussendoor, of om lekker even uit te waaien. Onze instructeurs laten de deelnemers kennis maken met verschillende vliegers. Van lief en klein tot groot en uitdagend. Voor alle deelnemers hebben we een passende vlieger beschikbaar. Al snel heeft iedereen de krachtige vliegers onder controle, en wordt er naar hartelust gespeeld met de wind.

Het programma is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere activiteiten.’s Ochtends beachgolf, of een beachchallenge en ’s middags kitebuggyen. Om de dag compleet te maken kunt u kiezen voor een heerlijk lunchbuffet en/of zomerse bbq op onze Beachclub.

Blokarten (Strandzeilen) 1,5 uur
Blokarten is makkelijk te leren; na een klein stukje theorie, beginnen we met de basis: rechtuit rijden en remmen. Daarna komen de verschillende bochten aan bod. Al snel heeft iedereen de kick van het blokarten onder de knie. Als afsluiter kan er een wedstrijd worden gehouden met een leuke prijs voor de winnaar!

Ook dit programma kunt combineren met één van onze andere activiteiten en uitbreiden met een heerlijke lunch en/of bbq op onze Beachclub.

Nog meer leuke strandactiviteiten
Naast Powerkiten en Blokarten zijn er nog veel meer leuke strandactiviteiten te ondernemen zoals kitebuggyen, kitesurfen, beachchallenge, Stand up Paddle Boarden, beachyoga, beachgolf, raften, kajakken, skimboarden en nog veel meer..

U kunt het programma geheel naar eigen wens samenstellen, daarbij zijn verschillende combinaties van bovenstaande activiteiten mogelijk. U kunt de dag uitbreiden met talloze horceaopties op het zonnige terras van onze Beachclub. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u ook genieten van het Dagje uit op het Strand met Blokarten of Powerkiten?