Menu
Wandelen

Rode Kruis Bloesemtocht 2017

KOOP NU UW TICKETS VOOR DE BLOESEMTOCHT OP 22 APRIL 2017!
Het is weer mogelijk om uw startbewijs te bestellen voor de jubileumeditie van de Rode Kruis Bloesemtocht. Op zaterdag 22 april 2017 wordt deze wandeltocht al voor de 25ste keer gelopen. Dat wilt u toch niet missen?! Bestel nu snel uw startbewijs.

BLOESEMRUN OOK IN 2017
Ook de Bloesemrun wordt in 2017 weer georganiseerd op de vrijdagavond voorafgaand aan de tocht. Vorig jaar werd al een succesvolle try-out georganiseerd voor 250 deelnemers over een parcours van 11 kilometer. Dit jaar wordt het parcours opengesteld voor 500 deelnemers. Kaarten voor de Bloesemrun bestelt u hier!

SFEERIMPRESSIE APRIL 2016
Het Bloesemtochtweekend in april 2016 werd afgetrapt met de eerste BloesemRun op de vrijdagavond. Zo’n 250 deelnemers liepen het grotendeels verharde parcours van 11 kilometer. Op zaterdag kwamen er 28.040 wandelaars naar Geldermalsen om te genieten van een ontspannen wandeldag in de bloesem! Bekijk hieronder de sfeerimpressie.

LOOP VOOR HET GOEDE DOEL!
Met de inkomsten van de Rode Kruis Bloesemtocht steunen we sociaal zwakkeren in onze samenleving: chronisch zieke, gehandicapte en eenzame mensen in de samenleving. De Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht zet zich jaarlijks in voor een zo hoog mogelijke bijdrage voor dit goede doel. Weten waar uw geld naartoe gaat? Lees meer over het goede doel.

Klik hier voor meer informatie over de Rode Kruis Bloesemtocht 2017.