Review TIP: ALL IN Midweek aanbieding in een vakantiehuis in Giethoorn

Review TIP: ALL IN Midweek aanbieding in een vakantiehuis in Giethoorn

Een heerlijk verzorgde midweek in de schitterende omgeving van de kop van Overijssel. Het vakantiehuis is gelegen aan de rand van het historische centrum in Giethoorn. Geniet niet alleen van de mooie omgeving, maar ook van de volledige verzorging. Geen afwas, geen tafel dekken, u hoeft niet te koken. Alles wordt voor u geregeld.

Het programma:
Maandag: Aankomst na 15.00 uur in het vakantiehuis waar bedlinnen aanwezig is en badlinnen door u zelf dient meegenomen te worden. In het huisje staat een borrelpakket voor u klaar. 19.00 uur Een saladebuffet met warm gerecht wordt in het vakantiehuis gebracht.

Dinsdag: 10.00 uur Ontbijt in vakantiehuis. U krijgt een picknick mee voor overdag. 18.00 uur Een barbecue bij het vakantiehuis (zelf barbecueën).

Woensdag: 11.00 uur Uitgebreide brunch in het vakantiehuis 18.00 uur Een 3-gangendiner in De Rietstulp bestaande uit rundercarpaccio met tomatendressing en Parmezaan, varkenshaas met saus van spek en ui of Schotse zalmfilet uit de oven met bijpassende garnituren, sorbet na.

Donderdag:
10.00 uur Ontbijt in vakantiehuis 11.00 uur Rondvaart van 2 uur waarbij u uitstapt in het dorp voor een bezoek aan museum ‘de Oude Aarde” 14.00 uur High tea in het vakantiehuis of in De Rietstulp. 19.30 uur Dagplate in De Rietstulp.

Vrijdag: 10.00 uur Ontbijt in De Rietstulp. De sleutels van het huisje moeten om 10.00 uur worden ingeleverd.

Nieuwe Review: “Wat een ontspannen week hebben wij gehad! Alles was tip-top verzorgd. Omdat we aankwamen met regen konden we het programma nog een beetje omgooien, zodat we b.v. niet in de regen hoefden te picknicken. Het eten was heerlijk en de bediening heel vriendelijk en gezellig. Ga zo door!”

Klik hier voor meer informatie over dit heerlijke ALL IN Midweek Aanbieding in een Vakantiehuis in Giethoorn!