Het hele Web.nl team wenst u een vrolijk, gezond en voorspoedig 2012

Het hele Web.nl team wenst u een vrolijk, gezond en voorspoedig 2012

Het jaar 2011 is officieel voorbij. Het jaar dat door velen herinnert zal worden als het jaar van het drama in Alphen aan de Rijn aangericht door Tristan van der Vlis.

 

Of misschien als het jaar van alle onrust in het Midden-Oosten, de dood van Osama Bin Laden, het kampioenschap van Ajax, opnieuw een super jaar voor FC Barcelona, de fluwelen revolutie van Johan Cruijff die ontaarde in een gemeen straatgevecht, de dood van Amy Winehouse, het super jaar van Novak Djokovic, het eerste volle kalenderjaar van het kabinet Rutte, het einde van Muammar Khadaffi, het opstappen van Silvio Berlusconi of het bloedbad dat Andre Breivik aanrichtte, eerst met een bomaanslag op het regeringsgebouw in Oslo en later op het eiland Utøya.

 

2012

 

Het begin van 2012 is eindelijk daar. Ook in 2012 zullen er tragische dingen gebeuren, maar hopelijk nog veel meer mooie dingen. Wat dacht u van achtereenvolgens het EK voetbal in Polen en Oekraïne, de Olympische Zomerspelen in Londen en de Tour de France.

 

Wat gaat er met de crisis gebeuren en zal het kabinet Rutte nog een jaar kunnen volmaken? Hoe zal het André Kuipers vergaan op de ISS, krijgen we eindelijk weer een Elfstedentocht, kunnen we weer op de ouderwetse manier koninginnen dag vieren, hoe zal het concert van Coldplay op het Malieveld verlopen, hoe zal het aflopen met Mauro en wat gaat met het OV en de studiebeurs gebeuren?

 

Hoe het gaat lopen weten we nu nog niet maar Web.nl houdt u op de hoogte van de belangrijkste en opmerkelijkste nieuwtjes in de wereld. Ook in 2012 hopen we u weer terug te zien op Web.nl

 

Team Web.nl