Doutzen biedt appartement te huur aan

Doutzen biedt appartement te huur aan

‘Ons’ succesvolle topmodel Doutzen Kroes biedt haar Amsterdamse stulpje te huur aan.

In 2008 kocht Doutzen het appartement voor 885.000, en nu gaat ze het appartement alweer verhuren. Het appartement aan de Lauriergrachtstraat midden in Amsterdam is door Doutzen zelf haast niet bewoond geweest. Haar zus Renske heeft hier voornamelijk de laatste 2 jaar in gewoond.

 

Doutzen gaat voor haar 3 kamerappartement van 150 vierkante meter 2850 euro per maand vragen. Degene die het appartement wilt huren kan ook het meubilair van Doutzen erbij kopen, dit echter voor 300 euro per maand. Doutzen heeft ook wat eisen op een rijtje gezet voor haar huurder. Zo wilt ze bijvoorbeeld dat er niet gerookt wordt in haar appartement, en er zijn geen huisdieren toegestaan. Ook meldt het management van Doutzen dat het appartement op ten duur in de verkoop gaat. Wanneer weet ze nog niet precies. Het pand waar het appartement van Doutzen zich in bevindt, is een oud schoolgebouw.

 

Zelf gaf Doutzen aan dat het appartement niet geschikt is voor kinderen, en daarom niet meer geschikt voor haar, haar man en zoontje.