Ben jij geschikt voor een open relatie?

Ben jij geschikt voor een open relatie?

Lang leven de blijheid, vrijheid en liefde!

Zo denken veel mensen als ze denken aan een open relatie, verliefd zijn op iemand maar ook gewoon met andere mensen het bed mogen delen. Dat klinkt voor heel veel mensen erg mooi, maar is het ook zo mooi als dat het klinkt? En ben jij wel geschikt voor een open relatie?

Als je totaal niet jaloers bent en makkelijk met emoties om kunt gaan dan is een open relatie misschien wel wat voor jou. Aan de hand van de volgende punten kun je er achter komen wat er allemaal komt kijken bij een ” open relatie “.

 

Jaloezie
Jaloezie staat niet zomaar op nummer één. Het is namelijk de belangrijkste eigenschap als het gaat om een open relatie. Kan je er tegen dat je partner ook op intieme wijze met andere omgaat? Als dit niet het geval is, dan is een open relatie geen goed plan.

 

Zelfverzekerd
Als je overtuigd bent van een open relatie dan moet je op pad gaan en andere gaan verleiden. Dat moet dan ook lukken en aan de voorwaarden van een open relatie doen. Anders kom je weer op een moeilijk punt als je geliefde een hoop meer scoort dan jij!

 

Omgaan met moeilijke emoties
Als je het een tijdje doet krijg je het onder de knie. De één na de andere vliegt het bed in en dat gaat allemaal prima. Tot dan de gene waarmee je het bed hebt gedeeld opeens verliefd op je word. Dan moet je wel het hard kunnen breken van de one night stand. Woede, verdriet en teleurstelling zijn maar enkele emoties die je naar je toe geslingerd krijgt.

Kun jij dat? Dan ben je geschikt voor een open relatie! 

Poll: Ik sta open voor een open relatie.

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...