De beste en leukste series op televisie

De beste en leukste series op televisie

We zitten midden in de winter en er zijn natuurlijk vele manieren om deze periode op een snelle manier door te komen. Schaatsen kunnen we voorlopig nog vergeten en op de televisie worden veel dingen herhaald. Dit is dan ook het uitgerekende moment om aan een serie te beginnen.

 

Iedereen kent het gevoel wel. U kijkt een film die ongeveer 2 uur duurt en na 2 wilt u eigenlijk meer. Een vervolg is er niet of hij moet nog gemaakt worden. De beste oplossing voor dit probleem is een TV serie.

 

Maar wat voor serie? 

 

Een serie volgen kunt u op verschillende manieren doen. Is de serie al wat ouder, dan kunt u de hele serie huren of kopen. Een andere mogelijkheid is om een serie te volgen die wekelijks op tv is. Voor de echte top series heeft u wel Amerikaanse zenders nodig, maar in de tijd van digitale tv is dat meestal geen probleem.

 

Speciaal om u op weg te helpen gaan we de komende weken de beste series doornemen op Web.nl. Bij het behandelen van de series maken we een duidelijk onderscheid tussen comedy en actie/drama. Bij comedy series zoals Friends, staan de meeste afleveringen op zichzelf en zit er geen langlopend verhaal in een seizoen. Bij drama series is dit vaak wel het geval en duren ze ook bijna altijd minimaal 40 minuten.