Ongemakkelijk! Ontmoeting met je ex…

Ongemakkelijk! Ontmoeting met je ex…

Je ex dat is nooit makkelijk, maar er zijn een paar moeilijke situaties te bedenken. Bijvoorbeeld het is net uit en je komt je ex tegen met de nieuwe vlam. Liefde is al lastig, maar als het allemaal goed gaat kun je er veel aan hebben, maar als het slechter gaat kan het ook moeilijke situaties opleveren.. 

 

Deze momenten zou je liever vermijden, alleen dat is eigenlijk niet mogelijk. Je komt ze vaak toch nog eens tegen. Hier komen een paar tips op een rijtje.

 

Blijf beleefd

Het is voor alle partijen schrikken als je elkaar tegen komt op straat zonder dat je dat verwacht. Het is dus erg belangrijk om beleefd te blijven en het gewoon zo neutraal mogelijk te houden. Gewoon wat zeggen over het weer, of andere algemene dingen. En loop gauw door als de kans daar is.

 

Hou je erbuiten 

Als het nog niet zo lang uit is tussen je vriend en zijn ex, dan hebben ze waarschijnlijk nog wat te bespreken. Maar hou je er buiten en ga er vooral niet mee bemoeien. Waarschijnlijk kan je vriend dat anders niet waarderen.

 

Ga niet vergelijken 

Je moet niet jaloers worden. Je hebt vast al wel eens een foto van haar gezien en hebt gezien dat het een mooie meid is. Je hebt een feestje en je weet dat zei ook komt, je bent voorbereid. Maar als ze dan toch echt binnenkomt kom je er pas achter hoe mooi ze echt is, maar ga niet vergelijken het is niet voor niets uit en hij heeft niet voor niets voor jou gekozen!!