Top 3 vakantie bestemmingen

Top 3 vakantie bestemmingen

Van 11 tot 15 januari gaan er weer duizenden Nederlanders de jaarlijkse vakantiebeurs in de Utrechtse Jaarbeurs bezoeken. Honderden stands die je vertellen, waar je precies de mooiste plekjes op aarde kunt vinden en wat vooral een aanrader voor jou is, om deze zomer op vakantie te gaan.

 

De redactie van Web.nl heeft een aantal vakantiebestemmingen voor u op een rijtje gezet:

 

 

 

 

Op nummer 1:

 

Bali 

 

Dit Indonesische eiland is een fantastische bestemming en uitermate geschikt voor een heerlijke zonvakantie. Op dit paradijs kun je genieten van de prachtige witte stranden. Niet alleen uitrusten is hier een must, maar ook surfen en andere watersporten zijn hier zeker de moeite waard om een keer te doen. Ook het uitgaansleven op Bali zult u nooit vergeten. Het is er één groot feest, waar je tot in de late uurtjes door kan gaan met dansen.

 

Nummer 2:

 

Jamaica:

 

Op nummer 2 van de mooiste vakantiebestemmingen hebben wij Jamaica gezet. Dit geweldige eiland, dat bekend staat om zijn Reggae muziek en Bob Marley is zeker een geweldige bestemming om lekker tot rust te komen. Paradijselijke stranden en Kingston Town zijn de absolute trekpleisters van Jamaica. Verder kunt u hier heerlijk eten voor betaalbare prijzen.

 

Nummer 3:

 

Kenia:

 

Het land van de wilde dieren, de vele vogels, de bijzondere planten en bergen. Dit heeft Kenia allemaal te bieden, en daarom een ultieme bestemming om op vakantie te gaan. Ook de verschillende stammen die je er tegen zult komen, en hun huizenbouw is erg indrukwekkend en mooi om te zien. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit totale plaatje levensecht te bezichtigen door middel van een safari.