Africa by Light: The Fantasy Edition

Africa by Light: The Fantasy Edition

Na het succes van vorig jaar is Africa by Light terug in Safaripark Beekse Bergen. Een fantasiewereld is neergestreken tussen de Afrikaanse dieren. Laat je verbeelding spreken en je fantasie de vrije loop tijdens dit unieke evenement. Waan je in een wereld vol licht en beleef hoe een fantasiewereld tot leven komt in Safaripark Beekse Bergen.

Welkom bij Africa by Light: The Fantasy Edition
Tijdens Africa by Light kun je genieten van divers entertainment. Dans mee met Prinses Fantasia in haar IJspaleis, geniet van Jambo Afrika en sluit een heerlijke avond af met The Fantasy Show! Het kan allemaal bij Africa by Light: The Fantasy Edition.

Entertainment
Naast de metershoge lichtobjecten, is er nog veel meer te beleven tijdens Africa by Light! Laat jezelf verwonderen door het entertainment wat Africa by Light te bieden heeft. Dans mee met Jambo Afrika en beleef het typische winterse gevoel op de kunstijsbaan! Sluit de avond af met The Fantasy Show! Trek gekregen? Kijk dan eens naar het aangeboden horeca assortiment.

The fantasy show
Tweemaal per avond zullen de lichtstralen je verwarmen op de klanken van een Fantasy sound. Laat je meenemen in een fantasie van licht en geluid. Deze show mag je écht niet missen!

Showtijden: 19.45 uur en 20.45 uur

Jambo Afrika
Jambo Afrika blaast het dak eraf! Jambo Afrika combineert complexe Vodoun-en Malinke ritmes met afro, jazz, funk en soul tot een uniek geluid. Salia Traore (percussionist) uit Burkina Faso, Alfred Quenum (vocal en saxofoon) uit Benin en Kodjo Agbodjalou uit Togo (vocal, percussie en dans) hebben een repertoire wat stilstaan onmogelijk maakt. Meerstemmige zang garandeert typische Afrikaanse harmonie en de energie van de drie heren is zo aanstekelijk dat je het, ondanks de winterse temperaturen, warm krijgt. Je vindt dit trio in The African Village.

Prinses Fantasia
In Fantasia’s IJspaleis heet Prinses Fantasia je van harte welkom in haar wereld vol fantasie. Ze is van haar planeet der fantasie afgereisd naar de Beekse Bergen om ons dit feest van kleur en licht te schenken. Doordat de planeet der Fantasie heel veel lichtjaren weg ligt, is de toverkracht erg zwak en zullen de lichtjes na verloop van tijd hun kleur verliezen… help jij mee om dit te voorkomen?

Een wonderlijke kunstijsbaan
Dit jaar is er een schitterende kunstijsbaan aangelegd. Geniet in typisch winterse sfeer van de eenvoud van schaatsen met familie. Huur gratis je schaatsen bij de ijsbaan! De schaatsen van maat 28 t/m 47 zijn bij ons aanwezig. Let wel op: het kan zijn dat je even moet wachten als alle schaatsen in jouw maat zijn verhuurd. Natuurlijk mag je ook je eigen schaatsen meenemen!

Djambo show
Djambo zal ook dit jaar zijn slurf laten zien bij Africa by Light met een winterse show. Kom je warm dansen samen met de Rangers en ga op de foto met de stoerste olifant van Afrika!

Klik hier voor meer informatie over Africa By Light: The Fantasy Edition!