Bezoek de Pakjesboot 12 in verschillende Nederlandse steden!

Bezoek de Pakjesboot 12 in verschillende Nederlandse steden!

De enige échte, maar vooral bekendste Stoomboot van Sinterklaas zet binnenkort weer koers naar Nederland en zal op 12 november in Maassluis aankomen! Pakjesboot 12 zal dit jaar een aantal dagen afmeren in Haarlem, Hoorn, Huizen, Almere, Willemstad en Rotterdam. Tijdens deze dagen geeft Sinterklaas kinderen de kans om samen met hun papa en mama, oma of opa of anderen, aan boord te komen kijken.

Aan boord kunnen de kinderen zien hoe de Sint en zijn Pieten leven en werken. In de kombuis maken de Bakpieten pepernoten, marsepein, borstplaat en ander lekkers. In het pakjesruim zijn de Inpakpieten koortsachtig bezig alle cadeaus voor de kinderen van Nederland in te pakken. En als de kinderen heel stilletjes doen mogen ze ook nog een blik werpen in de slaapkamer van Sinterklaas. In de werkkamer ontmoeten de kinderen de Sint achter zijn bureau met het Grote Boek van Sinterklaas.

Heb jij altijd al willen kijken wat er zich allemaal aan boord van de Pakjesboot 12 afspeelt? Grijp dan nu deze unieke kans en kom één van deze dagen aan boord.

Waar en wanneer?
Haarlem: maandag 14 t/m woensdag 16 november
Hoorn: donderdag 17 t/m zondag 20 november
Huizen: maandag 21 november
Almere: dinsdag 22 en woensdag 23 november
Willemstad: donderdag 24 t/m zaterdag 26 november
Rotterdam: woensdag 30 november t/m zondag 4 december

Meer weten over de Pakjesboot 12?