Meivakantie op de Bataviawerf

Meivakantie op de Bataviawerf

In de meivakantie van 30 april 2016 tot en met 8 mei 2016 is er weer van alles te doen op de Bataviawerf. Naast het reguliere bezoek aan de Batavia en de ambachten, zijn er extra activiteiten voor het hele gezin.

Kinderen kunnen hun creativiteit inzetten bij het versieren van een VOC-tegel of een eigen houten zwaard en gaan op avontuur met de schatkistenspeurtocht waarmee de Bataviawerf op spannende en interactieve wijze ontdekt kan worden!

Ook kan er weer geknoopt worden tijdens de vakantie, is Piraat Ratje van de partij en kunnen bezoekers zeekaart lezen in de Grote Kajuit van de Batavia.

Bij de ambachten kunnen de bezoekers zelf de handen uit de mouwen steken door een touw te slaan of een spijker te smeden.

In de aanloop van de Bataviawerf Opstapdagen in de zomermaanden, zijn er in de meivakantie extra Opstapdagen, waarmee een bezoek aan de Bataviawerf gecombineerd kan worden met een heerlijke zeiltocht met zeilbrigantijn Bounty over het Markermeer. Er zijn van 30 april t/m 8 mei afvaarten om 11:00 uur en 14:00 uur. Op Moederdag op zondag 8 mei krijgen alle moeders aan boord van Bounty een verrassing.

Profiteer!

De entreeprijs voor de Bataviawerf bedraagt € 11,00 voor volwassenen en € 5,50 voor kinderen. Ook bij het naastgelegen Nieuw Land zijn er tal van extra activiteiten. Speciaal voor de vakantie is het combinatietarief extra voordelig en kun je al voor € 14,00 (volwassenen) en € 7,50 (kinderen) beide instellingen bezoeken! Dit hoeft niet op dezelfde dag.

Kijk voor het programma per dag op de website www.bataviawerf.nl.