Nieuw: Familie Vakantiehuis Weekend in de Weerribben

Nieuw: Familie Vakantiehuis Weekend in de Weerribben

Ervaar de luxe en de service van een hotel met de privacy van een eigen woning voor uw gehele familie/gezelschap. In één van Nederlands mooiste natuurgebieden liggen 3 grote familie villa’s voor 12, 16 of 24 personen. Terwijl u geniet van de omgeving, de faciliteiten en lekker aan het ontspannen bent, wordt het ontbijt en het eten voor de avond gebracht. Oftewel een zorgeloos weekend met uw familie of vrienden.

Familievilla in de natuur
Een landelijk gelegen perceel waar een drietal familievilla’s staan, grenzend aan de Weerribben, dat bekend staat om het vele groen, natuur,privacy en kleinschalige karakter. De villa’s zijn voorzien van 2-persoonskamers met tv en een eigen badkamer, een ruime woonkamer, twee keukens en een ruime tuin. De villa’s zijn in begin 2016 gebouwd en voldoen dus aan alle luxe van deze tijd.

U geniet van de luxe van een hotel met de privacy van een eigen woning.

Wij zijn gevestigd aan de rand van het villapark in een voormalige boerenhofstede. Hier vindt u een gezellige serre, knus café, groot terras aan het water en een lounge bij de open haard waar u kunt genieten van een lunch- en specialiteitenkaart of lekker kunt genieten van de a la carte kaart (ook voor groepen mogelijk).

Wij zorgen ook voor de ontbijten, maaltijden en barbecues in de familievilla’s. Tevens bieden we diverse activiteiten aan als lopen op het water in een aquabubbel, klootschieten op de weg, boerengolf of -frisbee, solex rijden en tal van andere mogelijkheden, maar kan u ook (privé) gebruik maken van het zwembad, tennisbaan, darts, biljart en de andere faciliteiten.

Het programma:
Bij aankomst op vrijdag kunt u de gehele dag al vrij gebruik maken van de faciliteiten op het park en het zwembad. Vanaf 15.00 uur is de Familievilla beschikbaar. ’s Avonds staat er een heerlijke plate naar keuze klaar in uw eigen Familievilla. Lekker smullen! ’s Avonds nog even lekker een duik nemen in het zwembad wat geheel privé tot uw beschikking staat.

Op zaterdag wordt het ontbijtbuffet in de villa gebracht. Deze dag is verder geheel vrij te besteden en naar eigen wens in te vullen. ’s Avonds wordt de BBQ of het gourmet bij uw villa gebracht.

Op zondag wordt het ontbijtbuffet weer in de villa gebracht en kunnen jullie lekker wakker worden met een heerlijk ontbijtje! Ook deze dag kunt u geheel naar eigen wens invullen. Ga lekker een dagje naar Giethoorn om te varen, of geniet van de prachtige omgeving van de Weerribben. Aan het einde van de dag kunnen jullie smullen van het 3-gangen dagmenu in het restaurant.

Wilt u ook genieten van het Familie Vakantiehuis Weekend in de Weerribben?