Nieuwe Superaanbieding: Familieweekend in Friesland

Nieuwe Superaanbieding: Familieweekend in Friesland

Gezellig een paar dagen met de kids en de hele familie er lekker tussen uit? Dat wordt genieten met deze speciale familieaanbieding in Friesland. Dit nachtje weg kunt u uiteraard ook meerdaags boeken dus plan een datum en kom lekker even genieten!

Er even lekker tussen uit
Dicht bij diverse natuurgebieden waaronder nationaal park de Weerribben, Heerlijkheid de Eese en de Rottige Meenthe treft u het gastvrije Hotel Holland Inn aan.Een perfecte uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en autotochten. Een ideale vakantiebestemming voor zowel een korte- als een wat langere vakantie.

Gezellig en gastvrij hotel
Wij beschikken over een brasserie en een a la carte restaurant. Beide met een prachtig uitzicht over de Lindevallei. U zit er gezellig, u eet er heerlijk. Dagverse producten, natuurlijk, waarvan een deel uit de regio afkomstig

Ons hotel was vroeger een zorgcentrum. Een deel ervan functioneert nog altijd als appartementencomplex. Positief gevolg daarvan zijn de kamers. Alle tweepersoonskamers zijn eigenlijk appartementen. Junior Suites, noemen we ze ook wel. Ruim opgezet met een gescheiden slaap- en zitkamer en uiteraard gescheiden douche- en wc-ruimte. Heerlijke bedden, die u graag verleiden om eens lekker uit te slapen! Volop ruimte, volop comfort. Met natuurlijk radio, tv en telefoon en, zo u wilt, fax. Draadloos internet is beschikbaar. Zelf koffie en/of thee zetten op de kamer is ook mogelijk.

De familiekamer beschikt over twee 1-persoonsbedden en een stapelbed. Ook de familiekamer heeft een gescheiden slaapgedeelte. De badkamer met toilet is zowel vanuit de slaapkamer als vanaf de entree te betreden.

Genieten van de omgeving – er is hier zoveel te doen
In onze omgeving kunt u fantastisch fietsen. Ons hotel beschikt over een ruime keuze aan (gratis) fietsroutes van diverse afstanden.

Heerlijkheid de Eese bijvoorbeeld. Eén van de uitlopers van het Drents-Friese Wold, dat doorloopt tot ver voorbij Appelscha. Of de prachtige eeuwenoude beukenbossen van Oranjewoud.

Maar ook liefhebbers van water komen hier volop aan hun trekken. Giethoorn, Nationaal Park de Weerribben, de Rottige Meenthe en de Friese Meren, het is allemaal dichtbij.

In de directe omgeving van Wolvega zijn 13 fraaie wandelroutes beschikbaar, in lengte variërend van 5 tot 18 kilometer. Elk voorzien van een handzame kaart en een duidelijke beschrijving.

U zoekt wat meer cultuur? Wat denkt u van de oude zuiderzeehaventjes als Blokzijl of Stavoren? Of een heerlijk oud dorpje als Oldeberkoop Of een bezoek aan het openluchttheater van Diever, waar Shakespeare jaarlijks geëerd wordt met verschillende professionele voorstellingen.

Wilt u meer weten over de Superaanbieding: Familieweekend in Friesland.