TOP 3: Bezoek in de voorjaarsvakantie een Dierentuin

TOP 3: Bezoek in de voorjaarsvakantie een Dierentuin

Genieten van leuke familiearrangementen. Met z’n allen naar de dierentuin. Even lekker ertussenuit en genieten van een weekendje weg op de Veluwe of in Drenthe. Burgers’ Zoo en Dierenpark Emmen zijn toch wel één van de meest populaire dierentuinen van Nederland.

Burgers Zoo
Een ware ontdekkingstocht voor het hele gezin door jungle, savanne, woestijn en oceanen. Burgers’ Zoo is wellicht het mooiste en compleetste dierenpark van Nederland. U maakt een avontuurlijke wandeling door Safari, de Desert, de Mangrove, de Rimba, de Ocean en het indrukwekkende Burgers’ Bush, een echt stuk tropisch regenwoud op de Veluwezoom. Burgers’ Zoo heeft ook een speeltuin.

Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark is een beregave beleving rijker: Expeditie Berenbos! Een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Ga door het spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos.

Wildlands Adventure Zoo Emmen
Wildlands Adventure Zoo in Emmen is dagelijks geopend van 10 tot 17.00 uur. U kunt het park bezoeken want bij dit arrangement is een entreekaart inbegrepen.

In Wildlands Adventure Zoo is natuurlijk van alles te beleven en leuk voor jong en oud.

Van de Leeuwenberg tot de Bavianenarena en van een Serenga Safari tot een testride door het poolgebied met de Arctic 1.

Bekijk nu onze 3 Toppers voor een Weekendje Weg met Bezoek aan de Dierentuin!

  1. Burgers’ Zoo Familie uitje – familiehotel Doorwerth op de Veluwe
  2. Dierentuin arrangement in Gelderland – Uit met de kids
  3. 3-daags Wildlands Adventure Zoo Arrangement

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl