Menu
Dagje uit / Familieuitje / Kinderen / Vrije tijd / Vrije tijd

De leukste pretparken

Een dag vol Fun, Avontuur, Spanning en Sensatie! Voor leuke arrangementen kijk op Gezinsuitje.nl

Een dagje naar het pretpark staat altijd garant voor plezier. Kinderen vermaken zich eindeloos in de vele attracties, maar ook volwassenen kunnen helemaal uit hun dak gaan in een achtbaan of één van de vele andere mogelijkheden die een park kan bieden.

Maar welk park is nu de beste keuze?
Walibi World met al haar spetterende achtbanen of toch maar naar de Efteling voor een sprookjesachtig dagje uit. Die beslissing mag u zelf maken. Hieronder belichten we een aantal grote parken.

Slagharen
Ga op ontdekkingsreis en maak kennis met de verborgen werelden van Attractie- en Vakantiepark Slagharen.
De kinderen zullen zich in Attractiepark Slagharen uitstekend vermaken. Met ruim 40 attracties en zwembaden is er veel te beleven.

Bobbejaanland
Klaar voor een bezoek aan het spetterendste familiepark? Of je nu komt met je gezin, je club of een dolle vriendenbende, het wordt gillen van plezier. Zet je schrap, want een dagje Bobbejaanland dat voel je in je buik.

Plopsaland
Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba, Samson&Gert, wie kent ze niet? Plopsa Indoor Coevorden biedt meer dan 20 attracties op een overdekte oppervlakte van zo’n 2 voetbalvelden. Bovendien kan je op mooie dagen ook terecht in de ruime buitenzone. Dagelijks is er een leuke show in het overdekte theater.

Dit is slechts een greep uit het grote aantal parken dat Nederland te bieden heeft.

Dagje uit naar een pretpark?