Menu
Beauty / Moeders / Weekendje weg / Wellness / Zwangerschap / Zwangerschap

Zwanger? Bekijk deze zwangerschapsarrangementen!

Wanneer je in verwachting bent, kan je lichaam wel wat extra’s gebruiken. Lijkt het je niet heerlijk om alle aandacht te krijgen in een periode van je zwangerschap als de vermoeide benen, dikke voeten, pijnlijke rug en een onrustige huid om aandacht vragen.

1. Pre Mama: speciaal zwangerschapsarrangement in Brabant
Een arrangement speciaal samengesteld voor de zwangere vrouw. Alle behandelingen zijn erop gericht dat de buik geen obstakel vormt en dat alle ongemakken van uw zwangerschap veraangenaamd worden. Kleuren zien, geuren ruiken, verzorging voelen, Beauty & Wellness in een nieuwe dimensie… Edelstenen, chakra’s kruiden en handen. Rust en kleur alle ingrediënten voor een sprankelende dag! Onder andere met speciale pakking voor de buik (anti striae).

2. In Blijde verwachting arrangement in Noordwijk
Dit arrangement is speciaal samengesteld voor de zwangere vrouw om zonder zorgen te genieten van massages en pakkingen. Kom samen met je partner of lekker met vriendinnen genieten van een dagje wellness. Weg van alle drukte en dagelijkse beslommeringen kun je hier heerlijk tot rust komen tijdens een beautydag. Dit arrangement is gericht op rust en ontspanning met als doel jou een heerlijke dag te bezorgen. Met zwangerschapsmassage!

3. Zwangerschap Relax arrangement
Een dag om al deze ongemakken te behandelen in een luxe omgeving waar persoonlijke aandacht bovenaan staat. De behandelingen zijn erop gericht om te ontspannen en om je lichamelijke ongemakken even te vergeten. Het Azzurro Wellness in Noordwijk aan Zee is gevestigd in een schitterende locatie in de duinen en 100 meter van het strand. Een tot de verbeelding sprekend centrum waar de nadruk ligt op ’total wellbeing’.

Kijk hier voor meer beautyarrangementen