Menu
Vrije tijd

Kerst met uw gezin buitenshuis vieren? Check onze 3 Tips!

Wilt u samen met de kids de Kerstdagen buiten het huis vieren op een verantwoorde en veilige manier? Hoe leuk is het om de feestdagen door te brengen in een familiehotel of op een vakantiepark? Geniet van diverse faciliteiten en activiteiten en aan het einde van de dag staat er een heerlijk Kerstdiner voor jullie klaar! Wilt u de Kerst wel buiten de deur vieren maar wel thuis in uw eigen bed slapen? Ook dit kan!

3 TIPS voor een Kerstarrangement met het gezin

  • Vier een onvergetelijke kerst! Kom 3 dagen genieten op de Veluwe
    Wilt u een onvergetelijke kerst en genieten op de Veluwe? Dan is deze 3-daagse Kerstaanbieding in een hotel op de Veluwe midden in de bossen absoluut de moeite waard om met uw gezin, familie of met z’n tweetjes door te brengen. Maak er een onbezorgde Kerst van!
  • Kerst in Familielodges vieren? Genieten met het hele gezin op de Veluwe
    Gezellig met het hele gezin genieten met de kerstdagen op de Veluwe en verblijven in mooie familielodges. Super leuk om met de kids lekker in de natuur te genieten en ook met de super leuke faciliteiten op het park hoeft niemand zich hier te vervelen. Boek een heerlijke kerst op de Veluwe!
  • Kerst in de Weerribben: Beleef het optimale kerstgevoel
    Laat u volledig in de watten leggen tijdens de kerstdagen in de Weerribben. Combineer de kerstbrunch of het 3-/4-gangen kerstdiner met een mooie verwamde huifkartocht met Friese paarden door de Weerribben.

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Recreatief.nl