Nieuw: Kerstarrangement aan het Gooimeer Inclusief Luxe Diners en Live Muziek

Nieuw: Kerstarrangement aan het Gooimeer Inclusief Luxe Diners en Live Muziek

Vier de kerst aan het Gooimeer

Vier de Kerst in Noord-Holland aan het prachtige Gooimeer. Geniet op alle avonden van een diner met op 1e Kerstdag ook Live Muziek bij het 4-gangendiner. Beleef een gezellige kerst aan het Gooimeer in Noord-Holland!

Het hotel en de faciliteiten

Op een prachtige locatie in het Noord-Hollandse Huizen ligt dit hotel. U vindt het hotel op de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer. Het luxe hotel bestaat uit 80 hotelkamers waarvan vier moderne suites. Uw verblijf staat garant voor een compleet en onbezorgd nachtje of weekendje weg!

Uniek hotel in Huizen

Het hotel is direct gelegen aan het Gooimeer waardoor u een prachtig uitzicht heeft. De comfortabele hotelkamers bevinden zich in aparte gebouwen en zijn ieder voorzien van een televisie, airconditioning, zithoek en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Actievelingen kunnen hun hart ophalen dankzij de fietsverhuur en sloepverhuur van het hotel.

Wanneer u even wilt bijkomen na een fiets- of wandeltocht kunt u terecht in J Restaurant. Hier geniet u van culinaire hoogstandjes die door de chef-kok met passie worden bereid. In de RIVA Wijnlounge ontdekt u meer dan 100 verschillende speciaal geselecteerde wijnen. De Kalkovens, een uniek provinciaal monument, is overigens de ideale locatie voor de meest uiteenlopende feesten, partijen en vergaderingen.

Boek hier dit Kerstarrangement aan het Gooimeer met Luxe Diners en Live Muziek!

Recreatief.nl