Menu
Vrije tijd

Nieuw: Spectaculaire Kerst Dinnershow in Breda

In de maand december leven we toch allemaal wel een beetje toe naar de heerlijke kerstdagen. Daarom bieden wij in de maand december 2 heerlijke Kerstshows: de WOW Kerstshow en de Vivencia Kerstshow.

Vanaf 7 december zijn de Kerstshows te zien in ons theater-restaurant. Ook tijdens de kerst zijn er shows!

Avondje uit en heerlijk dineren
Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

Vivencia Kerstshow
“Why couldn’t it be Christmas everyday?” Kerst is dé tijd van samenzijn en een tafel vol lekker eten. Dat krijgt u dit jaar in de Avenue, maar dan nog net iets beter. Verwacht naast een heerlijk viergangenmenu, gevulde glazen en al u geliefden aan tafel ook een groot feest op het podium. Met de achtkoppige cast van Vivencia, voelt u de kerstsfeer tot in de tenen!

De avond start met een mysterieuze en stijlvolle opening waarbij alle gasten welkom worden geheten. Na een voortreffelijk voorgerecht wordt u meegenomen in de wereld van glitter & glamour. De zaal verandert in een muzikaal én visueel spektakel. Hits van grote sterren komen voorbij, waarbij natuurlijk ook de kerstklassiekers niet worden vergeten. Ook de kerstman in aanwezig, dus schakel vast de zelfontspanner in voor dé Kerstfoto van het jaar tijdens de Meet & Greet.

Deze avond bezorgt u blozende wangen (misschien ook wel van de wijn?), een grote glimlach en liefde voor de hele decembermaand. U gaat met een heerlijk kerstgevoel weer naar huis!

Speeldata: 7, 8, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 24 en 25 december

WOW! Kerstshow
“WOW IT’S CHRISTMAS!” Kerst is dé tijd van samenzijn en een tafel vol lekker eten. Dat krijgt u dit jaar in de Avenue, maar dan nog net iets beter. Verwacht naast een heerlijk viergangenmenu, gevulde glazen en al u geliefden aan tafel ook een groot feest op het podium. Met de speciale kersteditie van de wonderbaarlijke WOW dinnershow voelt u de kerstsfeer tot in de tenen!

WOW biedt een avondvullend programma waarin u op magische wijze wordt meegevoerd door het verleden, het heden en de toekomst. Ondersteund door beeld en geluid zullen er diverse thema’s de revue passeren. Zo komen onder andere bekende films, reizen, liefde, geld, magie en natuurlijk het kerstfeest zelf aan bod.

De vocalisten Lily en Jos brengen een breed muzikaal repertoire van warme (kerst-)klassiekers tot moderne meezingers. Joe Pequerruche, de magic entertainer in deze show, zorgt voor een flinke dosis mysterie en onbegrijpelijke momenten, waarin hij niet schuwt voor de interactie met het publiek.

Beleef samen met familie, vrienden en/of collega’s een onvergetelijke avond in betoverende kerstsfeer waarin u, naast een heerlijk viergangendiner, kunt genieten van een show vol verrassingen!

Speeldata: 9, 14, 17, 21, 23 en 26 december

Klik hier voor meer informatie over de Kerst Dinnershow in Breda!