Menu
Vrije tijd

Super uitje: 3-daags Kerstarrangement in Twente met live muziek

Beleef de kerst in gezellige sferen

Zijn jullie al aan het aftellen naar de gezellige kerstperiode, maar hebben jullie nog niks op de planning staan? Dan zijn jullie na het lezen van deze blog geheel overtuigd om deze kerst het 3-daags Kerstarrangement in Twente met live muziek – Hotel met heel veel faciliteiten te gaan doen!

Met dit 3-daagse arrangement overnachten jullie 2 nachten in een prachtig resort in Twente. Jullie beginnen de dagen goed met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast krijgen is het diner ’s avonds ook al voor jullie verzorgd. Op de eerste avond krijgen jullie een culinair 4-gangen diner van de chef en op de 2e dag staat er een uitgebreid kerstbuffet voor jullie klaar. Daarnaast krijgen jullie per diner een fles wijn per 2 volwassenen en krijgen jullie 4 consumptie munten die in de bar te besteden zijn.

Overnacht in een resort

Midden in de natuur van de prachtige Twenste bossen vind je het 4-sterren hotel waar jullie de komende 2 nachten gaan verblijven. Dit hotel is een echt familiehotel en heeft daarom ook alles in huis om het jullie naar jullie zin te maken. Zo kunnen jullie bowlen, zwemmen in het zwembad, ontspannen in 1 van de wellnessfaciliteiten en kunnen jullie tennissen. Voor wie lekker wilt fietsen, kan fietsen huren bij het hotel en verschillende fiets- en wandelroutes meekrijgen.

Ik heb dit arrangement voor aankomend jaar geboekt, en jullie?

Recreatief.nl