Trip TIP: 5-daags kerstarrangement in het besneeuwde landschap van het Sauerland

Trip TIP: 5-daags kerstarrangement in het besneeuwde landschap van het Sauerland

Vier uitgebreid kerst

Willen jullie kerst dit jaar eens goed vieren en flink uitpakken? Dan zit je met het 5-daags kerstarrangement in het besneeuwde landschap van het Sauerland op de goede plek!

Voor slechts 300 euro per persoon geniet jij met dit arrangement van een compleet verzorgd verblijf. Je overnacht in een gezellig hotel in het Duitse Hallenberg. Je verblijft 4 nachten in een knusse hotelkamer, je begint de dagen goed met een uitgebreid ontbijtbuffet en elke avond staat er een avondbuffet op jou te wachten in het restaurant. Daarnaast krijg je ook elke dag een lekker kopje koffie met een lekkernij in de middag. Om ook een beetje te ontspannen met kerst, kun je op 1 avond kegelen, kun je gebruik maken van de sauna en krijg je een Sauerlandkaart om de omgeving te ontdekken. Klinkt dat niet als een uitgebreide kerst?

Overnachten in een knusse hotelkamer

Je overnacht in een gezellig hotel in Hallenberg in het mooie Sauerland, beter bekend als hetland van 1000 bergen. Voor wie altijd al eens een bezoekje had willen brengen aan het wintersport gebied van Winterberg, kan nu zijn kans pakken. Dit wintersportgebied is namelijk niet ver van het hotel. Bij kerst hoort natuurlijk gezelligheid, en een knusse kamer is dan natuurlijk wel leuk. De kamer waarin jij zal verblijven is van alle gemakken voorzien. Zo iet seen zithoek, een badkamer een televisie.

Vier jij dit jaar ook kerst net over de grens in Duitsland?

Recreatief.nl