Menu
Vrije tijd

Voor de vroege boekers die weg willen met Kerst

Voor de één is de zomervakantie voorbij en worden de plannen gemaakt voor kerst en voor de ander kan het nog wel even wachten! Een aantal hotels zijn er al wel klaar voor en hebben hun kerstprogramma’s klaar, ook in deze bijzondere tijd.

Wat dacht u van 2 dagen heerlijk genieten aan de Zeeuwse kust met live muziek tijdens het kerstdiner. Breng samen met uw geliefde, familie of vrienden de kerstdagen door aan zee. Laat u tijdens de kerst heerlijk in de watten leggen. Geniet in het restaurant van het 4-sterren hotel van een feestelijk diner met live muziek. Waai na al het lekkers heerlijk uit in de Zeeuwse duinen. Het arrangement is met 1 nacht maar u kunt het arrangement uiteraard ook verlengen.

Zoekt u liever een wat langer programma om er helemaal uit te zijn tijdens en rondom de kerstdagen en te genieten in een kleinschalig sfeervol hotel in Zuid-Limburg? Dan hebben we een mooi 5-daags kerstprogramma in Vijlen. Of wilt u het mooie Sauerland in om misschien wel een witte kerst te hebben dit jaar? Kijk dan eens naar dit romantische hotel in de bergen en lees de reviews van gasten die voorgaande jaren genoten hebben tijdens kerst.

Wilt u gewoon lekker op kerstavond aanschuiven en 2 Kerstdagen genieten in een sfeervol hotel met live muziek? Dan kan dit 3-daags Kerstarrangement in Drenthe misschien iets voor u zijn. Op Kerstavond live cooking en op 1e Kerstdag is er live muziek bij het Live cooking diner.

Wilt u nog meer ideeën en tips hebben voor komende kerst?

Laat u dan inspireren op Kerstarrangementen.tips! Op dit moment heeft u nog van alles te kiezen en zijn er nog heel veel mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u tips of suggesties informeer dan gerust bij onze Kerstspecialisten op 088-5405830.

Recreatief.nl