Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Altijd al willen zeilen op de Wadden? Stel uw zeildag zelf samen!

Ik weet niet of u dat zeilgevoel kent want het is best lastig te omschrijven … maar wat ik wel weet is dat iedereen toch minstens 1 keer in z’n leven dat zeilgevoel moet beleven! Als de zeilen gehesen zijn en de wind zijn werk doet dan is het meedeinen op de Hollandse wateren zo puur. Wilt u de wens van een mooie zeildag beleven dit jaar in vervulling laten gaan, dan hebben we een mooie zeiltip voor u.

Stap rond de klok van 9 uur aan boord en om 4 uur ‘s middags gaan we weer voor anker. In de tussentijd kunt u dat waanzinnige zeilgevoel zelf gaan ervaren. Rond het middaguur zoeken we een mooi plekje om voor anker te gaan, en te lunchen. Misschien ziet u hier wel zeehonden! Na de lunch zeilen we verder, u zeilt over de zandbanken en door prielen.

Zeilen is een fantastische gelegenheid om anderen in een bijzondere omgeving te ontmoeten. Banden weer aan te halen. Relaties op te bouwen of te verdiepen. Samen sportief bezig te zijn. Zeilen brengt u terug naar de dingen die er echt toe doen. Een beetje wind doet wonderen …

Met deze zeilaanbieding kunt u zelf bepalen wat u met de catering wenst. De 3-sterren tweemastklipper met schipper staat voor uw gezelschap klaar om u de dag van uw leven te bezorgen. De invulling mag u zelf gaan aangeven. Wilt u uw droom in vervulling laten gaan? Nodig vrienden, familie en kennissen uit voor een ware zeilbelevenis!

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl