Menu
Bioscoop / Entertainment / Uitgelicht

Bioscoop nog steeds populair

Vroeger moest je echt naar de bioscoop om nieuwe films te kunnen bekijken. Tegenwoordig zijn daar natuurlijk veel meer mogelijkheden voor. Films zijn snel op dvd en blue-ray te verkijgen waardoor je ze thuis op je televisie of laptop makkelijk en snel kunt bekijken. De bioscopen zijn eigenlijk een aantal jaar terug al doodverklaard.

 

Ook het downloaden van films is steeds makkelijker. Mensen hebben de nieuwste films al op hun laptop staan terwijl deze nog maar net draait in de bioscopen. Het kost minder geld dan een avondje bioscoop waar je al gauw acht euro voor een kaartje betaalt en bijna een even groot bedrag kwijt bent aan popcorn en frisdrank.

 

Toch gaan mensen nog graag naar de bioscoop of een filmhuis. Zij hebben het er geld blijkbaar toch voor over ondanks je dezelfde film thuis ook kunt kijken voor een aanzienlijk lager bedrag en tegenwoordig is de kwaliteit thuis ook optimaal.

 

Ook zin in een lekker avondje uit? Enjoy.nl biedt verschillende activiteiten: een leuke dinnershow of lekker borrelen met een rondvaart.