Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Bloembollenmarkt Keukenhof

Om het plantseizoen goed te starten opent Keukenhof in het najaar haar poorten gedurende 3 dagen voor de Keukenhof Bloembollenmarkt. Deze vindt plaats op 11, 12 en 13 oktober 2013 van 10:00 – 16:30 uur, in en rondom het Oranje Nassau Paviljoen.

Tientallen kwekers vanuit heel Nederland verkopen hier hun mooiste en bijzondere bloembollen. Daarnaast kunt u zien hoe de tuinmannen van Keukenhof die dagen aan het planten zijn voor het voorjaar. Vraag hen ook gerust om tips voor uw eigen tuin, zij delen hun kennis graag!

Ook in het najaar is Keukenhof een schitterende plek, de bomen en heesters staan in prachtige herfstkleuren. Tijdens de Bloembollenmarkt zijn er iedere dag gratis rondleidingen door het park door onze eigen Keukenhof gidsen en een boomdeskundige. Zij weten u alles te vertellen over de historie van het park, leuke weetjes en feiten en nemen u mee naar de mooiste plekjes. De rondleidingen starten vanuit het Oranje Nassau Paviljoen, u kunt zich hier ook aanmelden bij de balie in de entreehal.

In het restaurant van het Oranje Nassau Paviljoen kunt u genieten van een hapje en een drankje.

De toegang tot Keukenhof en parkeren (Hoofdparkeerterrein) is tijdens de Bloembollenmarkt gratis. Kom genieten van de rust en schoonheid van Keukenhof in herfst outfit.

Meer weten over de Bloembollenmarkt bij de Keukenhof?