Menu
Entertainment / Uitgelicht

De favoriete producten van Katie Holmes

Dolenthousiast introduceerde Alterna recentelijk wereldwijd hun nieuwe boegbeeld en tevens nieuwe co-owner: Katie Holmes! Het haarmerk, dat bekend staat als één van ‘s werelds meest exclusieve en toonaangevende luxe haarverzorgingsproductlijnen ziet in Miss Holmes, als natural beauty, jonge moeder en succesvolle actrice, dé perfecte vertegenwoordiger voor Alterna.

“Ik ben er erg trots op, om deel uit te mogen maken van dit bedrijf, niet alleen omdat de producten fantastisch zijn, maar ook omdat het label een luxe vertegenwoordigt die voor iedereen bereikbaar is.”- Katie Holmes

Maar welke producten gebruikt Katie eigenlijk het liefst zelf om haar mooie lokken optimaal te voeden en te laten glanzen? Binnen de grote range aan producten van Alterna, heeft Katie haar twee all-time favorites ontdekt: de Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist en de Caviar Moisture Shampoo. De Kendi Oil Mist voedt pluizig haar en vermindert de effecten van UV hitte en andere schadelijke invloeden. Het product geeft daarnaast intense glans en beschermt direct de kleur. De Caviar Moisture Shampoo is een fijne shampoo die uitermate geschikt is voor droog, dof en beschadigd haar. Bovendien is klinisch bewezen dat de formule, samen in gebruik met de conditioner, helpt het haar age-proof te maken.

De wereldster is blij dat Alterna verre blijft van harde chemicaliën, sulfaten en parabenen. “Het is goed voor mijn haar en goed voor de aarde, dus voel ik me er goed bij om het te gebruiken.”, aldus Katie Holmes.

Gun jezelf ook wat extra luxe! Boek eens lekker beautyarrangement met een vriendin!

alterna