Menu
Beauty / Lifestyle / Uitgelicht / Vrouwen

De lekkerste geurtjes voor haar!

Vrouwen ruiken graag lekker, vrouwen hebben vaak ook voorkeur voor een bepaalde geur. Als ze die geur een tijdje gebruiken willen ze ook al niet graag anders meer, ze herkennen zich zelf in de geur. Hieronder hebben wij een top vijf van lekkere geuren op een rijtje gezet: 

 

Op nummer 5 staat,

Noa – van Cacharel een hele zachte geur die lekker lang blijft hangen. Het geurtje is in 1998 geintroduceert door Cacharel. Het is een heerlijke bloemengeur. Deze zachte vrouwelijke geur bevat veel warme aroma’s van bloemen, fruit en noten. Het kenmerk van het geurtje is toch wel de drijvende parel in het flesje.

 

Op nummer 4 staat,

Gucci – by Gucci het is echt een must have. Gucci heeft gekozen voor een bloemig parfum met hout extracten. De ingrediënten zijn o.a.: honing, muskus, peer, Tahitiaanse taire bloem, patchoeli, guave en citrus.  Gucci staat bekend om stijl en klasse vandaar dat dit flesje ook weer een geweldig stijlvol ontwerp is.

 

Op nummer 3 staat, 

Donna Karan DKNY Be Delicious, het flesje van het geurtje vertelt veel  over de geur. Het is een must have voor de zomer het is namelijk een erg fris geurtje, het heeft wat weg van een appeltjes geur vandaar dus ook het potje. Het voordeel van dit luchtje is dat die niet zwaar is en toch lang blijft hangen.

 

Op nummer 2 staat, 

Dolce & Gabbana – the One is al een klassieker het is namelijk al geïntroduceerd  in 1994. De parfum is vooral opgebouwd uit en een basis van sandelhout, bergamot, mandarijn, lychee, perzik, lelie, lelietje van dalen, jasmijn, pruimen, vetiver en vanille. De parfum is erg warm en verdiend nog steeds een sterke tweede plaats bij de top 5 geuren voor vrouwen.

 

Op nummer 1 staat, 

Tot slot de nummer 1, een geurtje wat veel gedragen en verkocht wordt. Thierry Mugler Alien, “Alien” is een overwegend bloemige geur met houtachtige elementen en een amberachtig patroon. De compositie bestaat uit drie lijnen. De top, het hart en de basis. Het eerste wat je ruikt is een rijke bloemige geur. Dat is de sambac jasmijn. Toch is de eerste kennismaking niet te zwaar. Het heeft een frisse touch dat te danken is aan de oranjebloesem. Het hart van het parfum heeft warme houtachtige noten en de basis is opgebouwd uit witte amber en vanille. Deze verdient dan ook een eerste plek in deze top 5!