Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Floraliën Nederland

Voor het eerst presenteert de Nederlandse sierteeltsector zich in haar volle glorie. De FLORALIËN zijn uniek in de wereld. Het is dé internationale bloemen en planten expo op maar liefst 40.000 m2 die in het buitenland honderdduizenden bezoekers trekt.

Een inspirerende wandeling langs meer dan 100.000 bloemen en planten. Een fantastische ontdekkingstocht voor jong en oud met proeverijen en demonstraties. Prachtig gedekte tafels en de meest waanzinnige bloemcreaties met praktische vertalingen voor thuis. Boordevol inspiratie voor show tuinen, daktuinen en verticale tuinen en het grootste indoor stadspark ter wereld. Dat moet je echt gezien hebben! Ervaar het zelf van 9 tot en met 18 mei 2014 in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Dagelijks van 10.00 – 18.00 uur geopend.

Uniek en pas over 5 jaar weer!
De FLORALIËN zijn 200 jaar geleden gestart in Gent en zijn uitgegroeid tot een evenement van wereldklasse. De FLORALIËN vinden dit jaar voor de eerste keer plaats in Nederland. ‘s-Hertogenbosch komt hiermee terecht in een rijtje van steden als Genua, Nantes en Valencia, die dit unieke evenement eerder hebben mogen verwelkomen. Mis het niet, want de volgende FLORALIËN Nederland vindt pas over vijf jaar plaats!

Wilt u meer weten over de Floraliën in Nederland?