Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Heerlijke deluxe wellness aanbieding in Overijssel

Het Deluxe Wellness Arrangement is lekker luieren bij de open haard, een ontspannende massage, gezellig borrelen, lekker eten en heerlijk wegdromen in een mooie hotelkamer. Is het tijd om even bij te kletsen met vriendinnen?

Bijkletsen in Twente
Is het tijd om gezellig met vriendinnen op stap te gaan en kunt u ook zo genieten van een lekker dagje sauna, genieten bij de openhaard en natuurlijk even zo’n heerlijke ontspannende lichaamsbehandeling?

Verwen u zelf dan met dit fantastische Summertime Deluxe Wellness Arrangement! Laat u even verwennen en neem de tijd om weer eens ouderwets bij te kletsen. En ‘s avonds na het eten niet naar huis, maar heerlijk naborrelen om vervolgens lekker weg te dromen en ‘s morgens nog even gezellig samen te ontbijten.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
Een geweldig leuk uitje samen. Erg leuk dat we bij elke behandeling op dezelfde kamer lagen en dus ook tegelijkertijd behandeld werden. Ik vond de sauna wat minnetjes, maar echt tijd hebben we daarvoor ook niet gehad.
Zeker de moeite waard om naar terug te komen. Ook het eten in het hotel ‘s avonds was goed op ons afgestemd, er werd rekening mee gehouden dat ik geen lactose en fructose mag. Super.

Wilt u meer weten over het Vriendinnenarrangement in Overijssel – Heerlijke Deluxe Wellness aanbieding?