Menu
Entertainment / Televisie / Uitgelicht

Nieuwe Boer zoekt Vrouw

Yvon Jaspers (presentatrice van het programma Boer zoekt Vrouw) denkt dat dit seizoen het beste seizoen gaat worden van het populaire programma. Dat vertelt de presentatrice in de Telegraaf. 

 

Gisteravond was Yvonne Jaspers te zien met de kick-off van het nieuwe seizoen. Hier worden alle deelnemende boeren in voorgesteld en wordt laten zien hoeveel brieven er geschreven zijn.

 

“Ik ben ervan overtuigd dat de zesde serie beter wordt dan alle voorgaande. Als je als mens groeit, zie je dat terug op televisie. Ik denk namelijk dat het nog persoonlijker kan, de gesprekken nog intiemer.” En dat kan bij de publieke omroep, benadrukt Jaspers. “Ik ben de KRO dan ook ontzettend dankbaar dat we weer de tijd en de mogelijkheden hebben gekregen om het geheel nog meer uit te diepen. Dat zie je eraan af, er wordt niks afgeraffeld. Gelukkig is het productieteam nog even enthousiast. Ze knokken elk jaar om weer te mogen meedoen.” Zo zegt Jaspers in de Telegraaf.

 

“Het aardige is dat er kandidaten bij zijn die een paar jaar lang de kat uit de boom hebben gekeken. Zij wilden eerst zeker weten dat ze niet voor schut gaan. Dat ze nu die drempel over stappen, zegt veel over de integere manier waarop we dit programma maken.”

 

Boer zoekt Vrouw is één van de best bekeken programma’s van de Nederlandse televisie. De uitzending is elke zondagavond te zien van 20.20 uur tot 21.20 uur op Nederland1.