Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Nieuwe Wellness Aanbieding! Early Bird genieten in Helmond

Speciaal voor alle vroege vogels het Early Bird verwen arrangement. Lekker genieten van de ochtendrust met een heerlijke gezichtsbehandeling, ontspannen in de sauna, een opgieting bijwonen en gewoon lekker een dagje voor jezelf! Kom ook even tot rust in dit mooie wellness resort in Helmond.

Wellness in Brabant
Gevestigd in een splinternieuw multifunctioneel complex, biedt Wellness Helmond een natuurlijk rustpunt in onze dagelijkse hectiek. De gunstige ligging, het comfort en de luxe uitstraling maken Wellness Helmond een fijne plek om te zijn. Laat u inspireren door de vele wellnessfaciliteiten, laat u op professionele wijze verwennen door de beautyspecialistes en laat u verrassen door de koks van het wellnessrestaurant. Compleet ontspannen…

Early Bird
Wilt u eens een ochtendje genieten van de heerlijke wellness faciliteiten in Brabant? Wij hebben voor u deze speciale aanbieding waarbij u in de ochtend een heerlijke gezichtsbehandeling krijgt en daarna de hele dag nog kunt genieten van de sauna- en wellnessfaciliteiten.

Wilt u meer weten over het Early Bird arrangement – Op en top genieten voor vroege vogels?