Menu
Natuur / Uitgelicht / Vrije tijd

Ook op een klein balkonnetje met groene vingers aan de slag

Heeft u altijd die groene vingers al gehad, houdt u van tuinieren, maar gaat het fysiek niet meer helemaal lukken. Heeft u uw huis met tuin omgeruild voor een appartementje met een klein balkonnetje? Het Pokon Hangtuintje is de ideale oplossing om uw groene vingers toch nog aan het werk te zetten.
Hoe werkt het?
Het Pokon Hangtuintje is een doe-het-zelfpakket dat bestaat uit een ‘little green bag’ inclusief potgrond en voldoende plantenvoeding. Koop bij een tuincentrum uw favoriete zomerplantjes, snijd met een mesje de plantgaten open en plaats de bloemen hierin. Hang het Hangtuinje aan die kale muur op het balkon en geniet toch nog van het zomergevoel van die mooie bloemetjes.
Voeding
Het doe-het-zelfpakket is ook voorzien van plantenvoeding. Daarnaast is het belangrijk de zomerbloeiers genoeg water te geven. Giet dit bovenin het hangtuintje en alle bloemen worden gevoed. Het overtollige giet- of regenwater verdwijnt vanzelf, waardoor de zomerbloeiers niet zullen verdrinken.

 

Voor meer informatie kijk op www.pokon.nl.
Heeft u helemaal geen groene vingers, maar wilt u wel graag uw balkon of tuin iets opfleuren? Kijk eens tussen deze leuke workshops. Maak een mooi schilderij voor op uw balkon of een leuk mozaïekkunstwerk.