Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Review TIP! Romantiek in Giethoorn – weekendje weg in een knusse Lodge

Overnacht met je geliefde in een knusse lodge aan het water in ‘het Venetië van het Noorden’. Romantisch champagne ontbijt in uw vakantiewoning, een picknick op een locatie naar keuze en een gourmet voor 2. Dat wordt een romantisch weekendje weg!

Romantiek in Giethoorn
Wilt u een weekendje genieten met uw grote liefde? Maak dan gebruik van het weekendarrangement Romantiek in Giethoorn. Tijdens dit weekend overnachten jullie in een knusse lodge aan het water op Vakantiepark Giethoorn gelegen in ‘het Venetië van het Noorden’. Geniet van een champagne ontbijt in uw vakantiewoning, een romantische picknick op een locatie naar keuze en een gourmet of barbecue voor 2.

Romantiek in Giethoorn – weekendje weg in een knusse Lodge
Cijfer: 8

Romantiek in Giethoorn is een geweldig leuk arrangement. de ligging van het park is midden in Giethoorn en een nieuw park. De omgeving is heel mooi, alle huisjes liggen aan het water. De service vanuit Eetcafe Giethoorn was supergoed. We werden uitstekend geholpen, niets was teveel gevragen. Het ontbijt, BQ en picknick waren uitstekend verzorgd en heerlijk. Het enige nadeel was dat er twee 1 persoonsbedden waren die een halve meter uit elkaar stonden. Je verwacht dit niet bij een romantisch arrangement. Maar er werd aangegeven dat dit in de toekomst zou veranderen. Het huisje was klein maar in alles voorzien en gezellig ingericht. De huisjes staan zo opgesteld dat je genoeg privacy hebt. Een mooi terras erbij, overdekt en een tuintje aan het water waar je ook kon zitten Een aanrader voor verliefde stelletjes. Het was ook leuk geweest dat bij dit arrangement ook voor alle dagen een sloep bij huisje hoorde en dan zo’n sloep als bij de 4 persoonshuisje. Prijs/kwaliteit is prima.

Naam: inge leijten

Wilt u meer weten over het Romantiek in Giethoorn – weekendje weg in een knusse Lodge?