Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Roofvogeldag bij Meer Zoo

Zondag 13 oktober 2013 is er in Dierenpark MeerZoo een roofvogel dag georganiseerd. Deze dag staat in het teken van, natuurlijk, de roofvogels.

Het doel is om op een positieve manier roofvogels te belichten.
Deze dag komen er enkele roofvogelhouders met hun eigen dieren. Zo zijn er diverse soorten uilen en andere roofvogels te bezichtigen het dierenpark. Daarnaast geven de eigenaren uitleg over de vogels, hun verzorging en hoe ze gehouden kunnen worden. Voor een mooie herinnering aan deze dag is er een fotograaf aanwezig om jou met een vogel op de foto te zetten. Ook de zelfgemaakte sieraden en het gegraveerde glas zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken. Tevens kun je ook zelf een uil worden door je te laten schminken of door een masker te knutselen.

Uiteraard is het park en de reptielenruimte voor publiek geopend deze dag. Op zondag 13 oktober zal MeerZoo geopend zijn van 12.00 t/m 17.00. De entreeprijs is €5,00 voor volwassene, €3,50 voor kinderen tot en met 10 jaar en 65+ers. Voor kinderen tot en met 2 jaar is de entree gratis. Je kunt ons vinden op steenwijkerweg 15 in Marknesse. Voor meer informatie kun je nog altijd kijken op www.ter.nl/meerzoo/