Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Super Uitje – High Tea en rondvaart in Amsterdam

Restaurant Gartine ligt midden in Amsterdam tussen talrijke bezienswaardigheden en een paar meter van dé winkelstraat in Nederland, de Kalverstraat en de opstapplaats voor uw rondvaart. Geniet van een heerlijke hightea bij een van de beste restaurants in Amsterdam.

High Tea in Hartje Amsterdam
Een dagje Amsterdam is voor vele Nederlanders elk jaar weer een perfect uitje.
Daarom deze super tip van ons !

Gartine is gelegen midden het centrum van Amsterdam in de Taksteeg (nabij het Spui) in een zestiende eeuws monumentaal pand tussen Rokin en Kalverstraat. Slow food restaurant Gartine is 1 van de weinige lunch restaurants in Amsterdam.
Het gezellige restaurant heeft een warme stijlvolle uitstraling.

De uitbaters, Willem Jan en Kirsten zorgen voor een warm ontvangst en presenteren ook volgens vele vakbladen een ongekend culinair niveau tegen betaalbare prijzen.

Combineer uwdagje Amsterdam met een heerlijkeHigh Tea.

Gartine, koken en bakken met passie.
Onze producten komen rechtstreeks uit onze eigen moes en kruidentuin! Het is een tuin, waar we met veel enthousiasme naar toe gaan en waar we u met veel plezier van laten proeven!
Onze verse eieren komen rechtstreeks van de stichting adopteer een kip. Ook vindt u op onze kaart authentieke streekproducten die voldoen aan de criteria van de Slow Food organisatie. Ons brood betrekken we van het Vlaamsch Broodhuys.

Passie voor patisserie
In de loop der jaren zijn wij gepassioneerd geraakt door patisserie. Onze huisgemaakte taarten en zoetigheden zijn dan ook volop aanwezig.

Gartine, een restaurant waar liefde voor eten voorop staat!

Benieuwd wat voorgaande gasten van de High Tea & Rondvaart vonden in Amsterdam?:
Wij, drie schone zussen hebben heel erg genoten van het arrangement Rondvaart ( Kooi) en High Tea bij Gartine. De service aan boord is goed, toilet, drankjes en goede uitleg.
De duur van ongeveer 1 uur is prima.
De High Tea bij Gartine overtrof onze verwachtingen. Leuke entourage, mooi gedekt en opgediend, vriendelijke uitleg over het aangebodene, maar vooral een uitstekende en verfijnde kwaliteit. Je proefde er de zorg en liefde voor de producten uit de zeer diverse gerechtjes. Echt een aanbeveling!

Wilt u meer weten over de High Tea & Rondvaart in Amsterdam?