Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Sylvester arrangement – Oud & Nieuw op een Landgoed

Goed begin van het nieuwe jaar!
Geheel in stijl het nieuwe jaar in. Zoals het De Holtweijde betaamt, is ook dit een feest van grote klasse, de viering van de jaarwisseling was nog nooit zo hartverwarmend. Met gelijkgestemden een paar dagen naar het rustieke Twente, het glas heffen op al het moois dat 2014 ons kan brengen…..

Wie wil dat niet? Op z’n tijd een glas Champagne en verder lekker genieten van een paar dagen rust, om op te laden voor het nieuwe jaar.

Sylvester in Twente
Diep verscholen in het Twentse coulissenlandschap ligt Landgoed de Holtweijde. Een oase van rust, ruimte en luxe, waar u in een exclusieve ambiance met volle teugen kunt genieten van al het aangenaams dat stijlvol landleven te bieden heeft. Het gastvrije onthaal en de warme sfeer maken dat u zich meteen bij aankomst al op uw gemak voelt. Neem even de tijd voor een kopje koffie of drankje.Vanuit uw comfortabele suite kijkt u uit op een schilderachtig landschap waar het licht telkens andere kleurschakeringen in aanbrengt.

Sylvester Gala Diner
Op Oudjaarsavond is er een compleet verzorgde Sylversteravond met Live muziek. Tijdens deze avond kunt u ook heerlijk culinair genieten van de lekkernijen die de Chef kok voor u bereidt.

Onze koks maken dan ook veel gebruik van (h)eerlijke topproducten uit de streek, zoals zandaardappelen uit Manderveen, shi-i-takes uit Tilligte en boerenijs uit Nutter. Pruimen plukken we in onze eigen boomgaard. ’s Winters zorgen jagers uit de buurt voor wild. Zo wordt de Frans georiënteerde menukaart gelardeerd met authentieke Twentse accenten. En elk seizoen biedt onze kaart weer iets nieuws, gelijk met het per seizoen wisselende aanbod van onze regionale leveranciers.

Faciliteiten
Onthaast, laat de stress van u afglijden. Alles in ons 4-sterren hotel is er op gericht om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Niets hoeft, alles kan. Waarbij u de beschikking heeft over een enorm uitgebreid scala aan topfaciliteiten. Zoals all weather-tennisbanen, een driving range, pitch & putting greens, een schitterend zwembad – uitgeroepen tot het mooiste hotelbad van Nederland -, een hypermodern geoutilleerde fitnessruimte en een Health & Wellness Center waar u van tal van verkwikkende behandelingen kunt genieten.

Dit Sylvesterarrangement op een landgoed in Twente is inclusief:

 • Ontvangst met welkomstkoffie en likeur van steranijs met daarbij huisgebakken eindejaars ‘Knieperkes’
 • 3 overnachtingen in een ruime Suite
 • 2 ochtenden een gevarieerd ontbijtbuffet
 • 1e avond een diner met regionale specialiteiten
 • Een feestelijk Sylvesterdiner met live muziek en gelegenheid om te dansen
 • Een Champagnebrunch op nieuwjaarsdag
 • Een 3-gangen Nieuwjaars Menu op nieuwjaarsdag
 • Gebruik van ons 20 meter zwembad, de sauna, de puttinggreens, de driving range, de all-
 • weather tennisbanen en Cardio Fitness en Kinesis studio
 • Gebruik van luxe badjas en zachte slofjes
 • een aperitief op oudejaarsavond, live muziek, een glas Champagne tijdens de jaarwisseling en als afsluiting het patisserie- en kaasbuffet en mocca met huisgemaakte bonbons

Prijzen per persoon:
Hotelcottage € 609,00
Junior Suite/Landhuis Suite € 659,00
Royal Suite € 839,00

Extra info
De arrangementsprijs is op basis van een tweepersoons bezetting van de suite, de eenpersoons toeslag bedraagt € 50,00 per persoon per nacht. Dresscode tijdens de Sylvester viering is Black Tie.

De prijs van dit arrangement is geldig met aankomst op maandag 30 december 2013 en vertrek op donderdag 2 januari 2014.

Meer weten over het Sylvesterarrangement op een landgoed in Twente?