Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

TIP van de Redactie! Geniet van alle seizoenen in Goes

Geniet met dit Seizoensarrangement van de Lente, Zomer, Herfst en Winter. Cultuur snuiven, shoppen, lekker eten, fietsen of wandelen. Met het seizoensarrangement kan het allemaal!

Hier in het gezellige Goes is alles dichtbij!
Hier in het gezellige Goes is alles dichtbij: brede stranden, de Vlissingse boulevard, lounge en shop stad Middelburg, surf- en badplaats Domburg. Maar voor party time blijf je natuurlijk in Goes … bij Amadore Hotel – Café Restaurant Jersey!

Ons café restaurant aan de Grote Markt van Goes is natuurlijk ‘the place to be’ voor een heerlijke lunch of diner, een gezellige borrel na het werk, of een op en top stapavond in het weekend. Mis ze niet: onze altijd gezellige 25-plus avonden op de eerste vrijdag van de maand!

Zeeland verkennen
Vanuit Goes heeft u een ideale uitvalsbasis om van alles te genieten wat Zeeland te bieden heeft. Fietsen, strand, zee en kust, maar ook winkelen, theater of bioscoop, bowlen of karten. Bezoekt u eens Neeltje Jans en leer over waterbeheersing en ga daarna even heerlijk uitwaaien aan zee. Bekijk oude steden als Middelburg en Veere. Zelfs Antwerpen of de Belgische kust zijn in de buurt.

Wilt u meer weten over het Heerlijk 3-daags Seizoensarrangement in Goes?