Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

TOP 5 Romantisch & Culinair Weekendje Weg

Alleen het beste van het beste krijgt u voorgeschoteld door de topkoks bij deze speciale hotelarrangementen. Kom ook genieten met één van deze culinaire arrangementen in Limburg, Twente, België of Drenthe.

Niet alleen wordt u verwend met heerlijke gerechten, ook de locaties zijn op en top verzorgd. Wat denkt u van een prachtig chateau in Noord-Limburg waarbij de romantiek u en uw partner veel goeds doet door middel van de prachtige locatie en natuurlijk het heerlijke eten. Verblijf in één van de prachtige suites die dit chateau rijk is en geniet van 4-gangen culinair diner waarbij u uw vingers zult aflikken.

Culinair genieten
Culinair genieten

Wilt u liever over de grens eens ontdekken wat de betekenis is van culinair? Kom naar België en ontdek in een landelijk hotel de echte fijnproevers van België. Wilt u naast het heerlijke eten ook genieten van een dagje uit? Vanuit het hotel is Antwerpen goed te bereiken en kunt u ook een dagje genieten van deze prachtige Diamantstad. Liever genieten van de prachtige natuur en alle rust? Ga dan lekker een fiets- of wandeltocht maken of doe sportief mee met het golfen.

Hecht u veel waarde aan lekker eten maar wilt u ook genieten van een prachtige omgeving door middel van leuke fietstochten? Kom naar Drenthe. Drenthe staat ook wel bekend als fietsprovincie nummer 1. Geniet van de prachtige fietsroutes en schuif ‘s avonds aan in het restaurant voor een culinair hoogstandje.

Bekijk nu deze Top 5 met een Culinair Weekendje weg.

  1. Gastronomisch genieten doet u in Belgie – culinaire hotelaanbieding
  2. Culinair Arrangement op een Chateau in Noord-Limburg
  3. Vrijheid Blijheid arrangement – Weekendje genieten in Twente
  4. Culinair genieten op een Chateau in Zuid-Limburg – 3 daagse hotelaanbieding
  5. 3-daags Culinair Arrangement – Culinair genieten in Drenthe

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Kijk eens hier voor meer culinaire arrangementen.