Menu
Dagje uit / Dagjes uit / Familie / Familieuitje / Gezin / Vrije tijd / Weekendje weg

Dagje naar de Dierentuin

Zin in een dagje of weekendje op stap met het hele gezin? Boek dan een van deze onderstaande dierenpark arrangementen. Met z’n allen naar de dierentuin is een belevenis voor jong en oud. Wij hebben een top 3 gemaakt van de leukste dierentuinen van Ne

derland.

1. Burgers’ Zoo familieuitje
Een ware ontdekkingstocht voor het hele gezin door jungle, savanne, woestijn en oceanen. Burgers’ Zoo is wellicht het mooiste en compleetste dierenpark van Nederland. U maakt een avontuurlijke wandeling door Safari, de Desert, deMangrove, de Rimba, de Ocean en het indrukwekkende Burgers’ Bush, een echt stuk tropisch regenwoud op de Veluwezoom. Burgers’ Zoo heeft ook een speeltuin. Gezellig een familieuitje in Burgers Zoo en 2 nachtjes slapen op de Veluwe. Maak er een gezellig weekendje van!

Kijk hier voor meer informatie over dit Burgers’ Zoo familieuitje

2. Beleef Ouwehands Dierenpark Rhenen
Stap binnen in Pássaro, een paradijs van kleurrijke en tropische vogels en bewonder vervolgens de unieke witte leeuwen. Klim op de grootste speelolifant ter wereld om de machtige Afrikaanse olifanten vanaf 12 meter hoogte te bekijken. Bezoek de Humboldt pinguïns in een spetterend nieuw verblijf. Hang de beest uit in RavotAapia Europa’s grootste overdekte speeljungle. Beleef spannende avonturen in de Afrikaanse speelsafari ‘Umkhosi’ en ontmoet mandrils, giraffen, witte en bruine leeuwen, zebra’s, stokstaartjes en vele andere Afrikaanse dieren. Klim via de touwbruggen van boomhut naar boomhut en bespied de leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost!

Kijk hier voor meer informatie over dit weekendje naar Ouwehands Dierenpark

3. Familietrip naar Dierenpark Emmen
Een leuk 2-daags familie arrangement voor groot en klein! Een nachtje slapen in het welbekende Westerbork en een dagje genieten in het veelzijdige Dierenpark in Emmen. Speelexpeditie Yucatán maakt deel uit van Dierenpark Emmen. U vindt de expeditie evenals de Micro Zoo, Waterfabriek en de Waterexpeditie in het ‘Espaviljoen’, dat te bereiken is via de ingang van locatie Es. Onderweg naar Yucatán kom je allerlei Zuid-Amerikaanse dieren tegen. Je kunt zelfs de Pinguïnschool bezoeken en de Humboldt-pinguïns achter een 23-meter lange ruit zien “vliegen” door het water. Maar ook de reuzengrote soepschildpadden en de kleine poedoes zijn prachtig om te zien!

Kijk hier voor meer informatie over deze familietrip met bezoek aan Dierenpark Emmen

Kunt u geen genoeg krijgen van dierentuinen? Kijk hier voor meer dierentuinarrangementen