Menu
Familieuitje

3 Tips voor de Kerstvakantie om er Samen op uit te gaan

De kerstvakantie staat voor de deur, en dat betekent: PLEZIER! Even lekker twee weken rustig aan doen, genieten van de kerstdagen en oud en nieuw vieren met uw naasten. Daarnaast blijft er nog veel tijd over voor leuke dingen.

Bezoek één van de leukste dierentuinen van Nederland tijdens de kerstvakantie en plak er gelijk een paar overnachtingen bij aan. Even lekker ertussenuit en u in de watten laten leggen in een prachtig hotel.

Genieten van leuke familiearrangementen. Met z’n allen een dagje naar een van de mooie dierentuinen en lekker samen genieten van een welverdiend familieweekendje.

Wij hebben voor u 3 Toppers op een rijtje gezet voor een heerlijk weekendje weg en genieten van één van de leukste dierentuinen van Nederland. Bekijk nu onze TOP 3 en boek ook een weekendje weg!

Burgers Zoo
Een ware ontdekkingstocht voor het hele gezin door jungle, savanne, woestijn en oceanen. Burgers’ Zoo is wellicht het mooiste en compleetste dierenpark van Nederland. U maakt een avontuurlijke wandeling door Safari, de Desert, de Mangrove, de Rimba, de Ocean en het indrukwekkende Burgers’ Bush, een echt stuk tropisch regenwoud op de Veluwezoom. Burgers’ Zoo heeft ook een speeltuin.

Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen
Dierenpark Emmen wil bezoekers op een prettige, recreatieve manier betrekken bij de levende natuur. De combinatie van vaak grote groepen dieren, aangename beplanting en spannende exposities maakt van Dierenpark Emmen een unieke organisatie.

Maak een wereldreis in Emmen
In Dierenpark Emmen zijn de dieren ondergebracht in het werelddeel waar ze thuishoren. Een wandeling door het park is dus eigenlijk een wereldreis. Van Azie loop je naar Amerika, je komt langs Europa en Australie, en gaat op weg naar Afrika.

Ontmoet dieren uit alle windstreken
Als een ontdekkingsreiziger ontmoet je dieren uit alle windstreken. Dat de dieren in Emmen veel bewegingsvrijheid hebben, merk je meteen. Terwijl je als bezoeker op de paden moet blijven, gaan de dieren lekker hun eigen gang. De bavianen vlooien rustig verder, de ringstaartmaki’s genieten van een zonnebad en de neushoorns draaien zich nog eens lekker om in de modder.

Twee parken
Door de uitbreiding van Dierenpark Emmen op de Noordbargeres bestaat het park uit twee locaties: Dierenpark Emmen Centrum en Dierenpark Emmen Es. In het centrum vind je alle dieren, ‘op’ de Es Speelexpeditie Yucatán. De pinguïns verblijven momenteel ook in het centrum. Een kaartje voor Dierenpark Emmen geeft toegang tot beide locaties.

  1. Burgers’ Zoo Familie uitje – familiehotel Doorwerth op de Veluwe
  2. 2 daags Dierenpark Emmen arrangement – Familietrip naar de dierentuin
  3. 3 daags Dierenpark Emmen arrangement – Gezinstrip naar de dierentuin

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl