Menu
Familieuitje / Giethoorn

Gezellige familiedag in Giethoorn

Is het al weer tijd om een gezellige familiedag te organiseren samen met de hele familie? Een keer samen op pad in plaats van thuis alles moeten regelen en een gezellige familiedag beleven in Giethoorn, het Venetië van Nederland.
Een leuk dagprogramma waarbij u zelf nergens aan hoeft te denken, tijd voor gezelligheid en vertier!

Hoe ziet de dag eruit?

U zult deze dag starten rond 10:00u, waarbij u wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee en een stuk appelgebak met slagroom. Met een lege maag kunt u namelijk niet op pad! Vervolgens wordt uw gezelschap opgesplitst in kleine groepjes waar jullie met ongeveer 5/6 personen in de fluisterboot stappen om Giethoorn te ontdekken. Wilt u liever actief bezig zijn? Dan is de punter een zeer goed alternatief. Gaat u liever met de rondvaart mee waarbij u alleen maar hoeft te genieten van de natuur, dan is ook dat nog een optie! In dat geval kunt u met het hele gezelschap (tot max. 25 personen) samen op de boot.

Een heerlijke afsluiting van de dag

Een gezellige familiedag zonder wat lekkers te eten is natuurlijk niet de bedoeling. Jullie gaan daarom na het varen lekker samen eten in het restaurant in Giethoorn, waarbij u de keuze heeft uit een heerlijk 3-gangen diner, barbecue of uitgebreid buffet. (barbecue mogelijk vanaf 10 personen, buffet vanaf 20 personen) Smullen maar!

Rond 19:00u is het leuke familie uitstapje afgelopen en is het tijd om weer richting huis te gaan!

Deze gezellige familiedag in Giethoorn toch niet waar u naar op zoek bent?
Bekijkt u dan ons volledige aanbod voor familie uitjes! Kijkt u dan hier!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl