Menu
Familieuitje

Nieuw: Familie Uitje op de Veluwe

Bent u dit jaar aan de beurt om het jaarlijkse familie uitje te organiseren, maar kunt u nergens iets vinden wat geschikt is voor jong en oud? Wij hebben de oplossing voor u. Op de Veluwe bieden wij een prachtige locatie met activiteiten voor jong & oud. Genieten maar!

U verwacht het misschien niet, maar de ultieme evenementenlocatie ligt in het landelijke centraal gelegen Voorthuizen. Bij Voortse Vallei kunt u terecht voor zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Bekijk onze 2 nieuwe Toppers op de Veluwe voor het perfecte Familie uitje.

1. Familieuitje KIDS for FREE – Oud Hollandse spelletjes en buffet op de Veluwe

Samen met uw familie kunt u een leuke dag beleven in een ongedwongen sfeer. Er zijn verschillende Hollandse spelletjes mogelijk zoals: Pisa, Skilopen, Stokvangen en ga zo maar door. Na afloop van de Hollandse spelletjes staat er een heerlijk satebuffet voor u klaar!

E-Steppen op de Veluwe

2. Dagje uit op de Veluwe – Leuke activiteiten voor jong en oud

Een gezellig dagje uit voor jong en oud op de Veluwe. U gaat met begeleiding e-steppen door de bossen en over de heides van de Veluwe. Uw begeleider laat u alle mooie plekjes van de Veluwe zien. Vervolgens kunt u genieten van een lekker lunch en gaat u aansluitend een leuke tandemtocht doen.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl