Menu
Familieuitje / Giethoorn

Redactie TIP: Familiedag in Giethoorn beleven?

Familiedag in Giethoorn Beleven

Een leuke dagje uit aan het water in Giethoorn beleven waarbij niks moet en alles mag. Gewoon lekker ontspannen borrelen op het terras of in het café, terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken in de speeltuin, recreatiezolder of op het water. Rondvaart maken, Giethoorn ontdekken, terrasje pakken! U kunt het zelf invullen.

Programma:

U kunt het arrangement op ieder gewenst tijdstip aanvangen. Wij bieden een standaard programma vanaf 11.30 uur, maar het is uiteraard mogelijk om een andere starttijd te kiezen.

Ontvangst met een kopje koffie of thee (en voor de kinderen één andere consumptie) met ambachtelijke boerenbrok.

Een rondvaart van 1 uur door Giethoorn en omgeving.

Aansluitend vrije tijd om Giethoorn te ontdekken.

De gehele dag vrij gebruik van het recreatie zolder, speeltuin, tafeltennis.

De dag wordt afgesloten met een pannenkoekenbuffet, 3-gangendiner, buffet (bij 15+ personen) of een barbecue.

Sfeervolle locatie aan het water

Giethoorn is één van die plaatsen in Nederland die iedereen kent. En dat is niet voor niets!

Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben Wieden en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand.

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinige restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Wilt u ook genieten van een leuke Familiedag in Giethoorn?

Recreatief.nl