Menu
Familieuitje

TOP 3: Familiedag in Giethoorn organiseren?

Zoekt u een afwisselend programma voor een gezellige familiedag? Geen probleem, we hebben een aantal fantastische arrangementen die voor iedere leeftijd te doen zijn. Voor de opa’s en oma’s die wat rustiger aan willen doen, voor ooms en tantes die gezellig willen bijpraten met elkaar en voor de kleinkinderen die lekker met elkaar kunnen spelen.

Voor vandaag hebben we 3 Toppers uitgelicht voor een Familiedag in Giethoorn. Kom ook genieten van een geweldige familiedag in dit prachtige waterdorp.

Giethoorn
Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Boek nu één van onze 3 Toppers voor een Familiedag in Giethoorn.

  1. Dagje uit met het Giethoorn – Combinatie arrangement
  2. Dagje uit in Giethoorn van A tot Z
  3. Ontspanningsarrangement Giethoorn – Zwartsluis – geweldig dagje uit

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl