Menu
Familieuitje

TOP 3: Waar viert u de volgende Familiedag?

Zoekt u een afwisselend programma voor een gezellige familiedag? Geen probleem, we hebben een aantal fantastische arrangementen die voor iedere leeftijd te doen zijn. Voor de opa’s en oma’s die wat rustiger aan willen doen, voor ooms en tantes die gezellig willen bijpraten met elkaar en voor de kleinkinderen die lekker met elkaar kunnen spelen.

Bent u dit jaar aan de beurt om het jaarlijkse familie uitje te organiseren. Is alles al voorbij gekomen de afgelopen jaren en heeft u werkelijk geen idee wat u dit jaar moet gaan doen met de hele familie? Wij hebben voor u 3 Toppers geselecteerd voor een heerlijke familiedag voor jong en oud.

Van Giethoorn tot de Veluwe, op Enjoy.nl vindt u de leukste familieuitjes. Bekijk dus nu onze TOP 3 en boek ook zo’n leuk familieuitje!

Om een beetje een idee te krijgen van de inhoud van deze 3 Toppers, heb ik onder iedere arrangement een korte samenvatting gegeven.

1. Dagje uit in Giethoorn van A tot Z

Giethoorn van A tot Z is een dagje uit en van A tot Z geregeld. Uiteraard af te stemmen op uw wensen en dat regelen we dan ook van A tot Z. Boek een gezellige familiedag in het prachtige waterrijke Giethoorn.

2. Ontspanningsarrangement Giethoorn – Zwartsluis – geweldig dagje uit

Een ontspannen en onbezorgd dagje uit giethoorn met familie en vrienden. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma. Maak een rondvaart, geniet van het dorp Giethoorn, uurtje bowlen en lekker eten.

Buggyrijden

3. Buggyrijden bowlen en BBQen op de Veluwe – Vriendenuitje in Gelderland

Op verkenning met een stoere buggy. Picknickmand achterop en een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen. Bij terugkomst gaat u nog even bowlen en genieten van een heerlijke BBQ!

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl