Menu
Familieuitje

TOP 5: Dagje uit met de hele Familie

Maak een keuze uit verschillende leuke en sportieve activiteiten voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden, kennissen of collega’s. Denkt u dan aan mountainbiken, schilderen, zeskamp, boogschieten, handboogschieten, survivallen, steppen.

1. Dagje uit in Giethoorn van A tot Z

Een gezellige dag Giethoorn waarbij u ontspannen gaat varen en picknicken en ‘s middags gaat inspannen op de fiets en met pijl & boog. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Oftewel een dagje Giethoorn van A tot Z voor u geregeld.

2. Teamopoly en workshop Bossche bollen maken – Actief groepsuitje in Den Bosch

U gaat naar Den Bosch toe, Zoete Lieve Gerritje…En daar hoort natuurlijk een Bossche bol bij. Die gaat u zelf maken, maar hoe? Monopoly: komt tot leven in het centrum van Den Bosch! Koopt u de Sint Jan voor 4 miljoen of misschien de Markt?

3. Westernparty Themafeest voor familie en vrienden op de Westernboerderij

Onze western boerderij is gelegen op een unieke en veelzijdige locatie, geheel in boeren-/westernstijl. Gezellig en sfeervol, gelegen in een natuurlijke bosrijke omgeving. Vanaf de A12 (afslag Zevenaar) bent u snel op de snelweg en vanuit Arnhem bent u in 15 minuten op onze boerderij gearriveerd.

Westernparty

4. Traditioneel skûtsje Zeilen in Friesland bij de Klokkenstoel

Beleef Friesland vanaf het water op een traditioneel Friese skûtsje! Dit geweldige Traditioneel Skûtsje Arrangement is een heerlijk groepsuitje om samen met familie, vrienden of collega’s lekker op het water van te genieten.

5. Tandem sprong in Zeeland

De Tandemsprong is de eenvoudigste manier om kennis te maken met parachutespringen. U hoeft er bijna niets voor te doen. Alleen een dosis durf en motivatie zijn voldoende.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl