Menu
Fietsen

Aanbieding: Weekendje Weg in Twente

Geniet samen met familie, vrienden of lekker met zijn tweetjes van de prachtige omgeving van Twente. In een appartement bent u helemaal vrij en kunt u uw weekendje weg in Twente helemaal invullen zoals u zelf wenst met uiteraard wel de mogelijkheid om alle faciliteiten van het 4-sterren hotel te kunnen uitproberen.

Weekendje heerlijk genieten in een appartement in Twente
Te midden van het Twentse coulisselandschap, op steenworp afstand van Enschede en op circa 90 auto minuten vanaf Utrecht, ligt het gastvrije en volledig vernieuwde **** hotel.

Het vroeger zo bekende zoutwaterbad en hotel Bad Boekelo heeft plaats gemaakt voor een van alle gemakken voorzien 4 sterren Resort met alle comfort en (vergader-) faciliteiten te midden van het zo kenmerkende Twentse coulisselandschap. Sandton Resort Bad Boekelo is met al haar faciliteiten één van de meest complete hotels van Nederland. Wij beschikken over een compleet Beauty en Wellnesscentrum met vele behandelcabines (enkele en duo-cabines) voor zowel lichaams- en gelaatsbehandelingen. Tevens beschikken wij over een Finse sauna, Turks stoombad , voetenbad, dompelbad, verwarmd binnenzwembad en solarium.

Wandelen in TWente

De appartementen
Deze 3-kamerappartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers, een living, 2 badkamers en een balkon of terras. Alle appartementen zijn onlangs voorzien van een volledig nieuw interieur.
Elk appartement heeft een luxe, volledig vernieuwde kitchenette welke van alle gemakken is voorzien: combi-magnetron, vaatwasser en keramische kookplaat.

Fietsen in Twente
De omgeving rondom Sandton Resort Bad Boekelo leent zich uitstekend voor kortere of lange fietstochten. Het hotel heeft meerdere routes beschikbaar en fietsen zijn te huur bij het hotel.

Wilt u ook genieten van de spetterende aanbieding van deze week: Weekendje Weg in Twente?